sesiune de informare

Vă invităm la o sesiune de informare despre programele de mobilitate artistică. În cadrul întâlnirii vor fi oferite informații despre diversele oportunități de dezvoltare profesională în câmpul artei, după ce principii funcționează programele de rezidență pentru artiști, taberele de creație, festivalurile și alte oportunități de participare existente pe plan European.

Sesiunea de informare se adresează artiștilor emergenți și se va desfășura pe 14 noiembrie 2020, între orele 12:30-14:00, prin intermediul platformei google meet.

Vă rugăm să completați formular de înscriere până la 13 noiembrie 2020: https://forms.gle/htTG3TkUvkQFyA9TA

Vladimir Us (n. 1980) este artist și curator stabilit în Chișinău, Moldova, membru fondator al Asociației Tinerilor Artiști Oberliht. A studiat artă, curatoriat, management cultural și politici culturale la Chișinău, Grenoble și Belgrad. Prin lucrările și proiectele sale recente, el explorează procesele de transformare a spațiului public în orașele post-sovietice, fiind totodată interesat de nevoia de conceptualizare a rețelei spațiilor publice alternative din Chișinău.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional din România (AFCN), Centrul Cultural Ceh din București și Ambasada Republicii Cehe din Chișinău. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Acest program nu a fost susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al RM.